Skip to content

BHV cursus Tilburg

Wist u dat wij van Fabyo Logistic ook het adres zijn voor het volgen van een BHV cursus in Tilburg? En wist u dat een BHV cursus in Tilburg verplicht is? Wij kunnen u op uw wenken bedienen en een prima BHV cursus in Tilburg aanbieden. Dat geldt overigens ook voor een VCA cursus in Tilburg.

BHV staat voor bedrijfshulpverlening; hulpverlening bij ongevallen en bijvoorbeeld brand

BHV staat voor bedrijfshulpverlening. Het gaat dan om hulp die wordt verleend bij ongewenste gebeurtenissen binnen een organisatie. Tijdens een BHV cursus wordt u geleerd hoe u moet handelen wanneer er sprake is van ongewenste gebeurtenissen, die met name de veiligheid en de gezondheid ernstig in het geding kunnen brengen. En dan specifiek de gezondheid en veiligheid van werknemers en andere gasten. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan ongevallen, maar ook brand. Door het volgen van de BHV cursus, weet u precies hoe te handelen in dergelijke situaties. Zoals gesteld heeft het volgen van een BHV cursus in Tilburg een verplicht karakter. Uiteraard kunt u via ons ook uw BHV examen afleggen, nadat u eerst een gerichte examentraining heeft gevolgd uiteraard.

BHV cursus Tilburg

Behalve voor BHV kunt u ook voor een VCA cursus bij ons terecht

Behalve dat wij u een BHV cursus in Tilburg aan kunnen bieden die u online en dus ook in uw eigen tempo kunt volgen, zijn wij ook uw adres als het gaat om het volgen van een VCA cursus in Tilburg. Deze cursus heeft in tegenstelling tot een BHV cursus in Tilburg geen verplicht karakter. Wel is het zo dat steeds meer opdrachtgevers dit van u eisen. Zeer verstandig dus om ook deze cursus en dit examen bij ons aan te leggen.

Volg bij ons online en in uw eigen tempo een BHV cursus in Tilburg

Wat ons onderscheidt van andere aanbieders is dat we u tegemoet komen wat betreft de tijd. Veel ondernemers hebben niet de tijd om een van onze verschillende cursussen te volgen. Daarom bieden wij onze cursussen online aan en dat ook nog eens in verschillende talen als Portugees, Spaans, Engels, Pools en ook Roemeens. Het tekent onze dienstverlening en het feit dat we het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Ga dus vooral met ons in zee als u ook in het bezit wilt komen van de certificaten die horen bij de BHV cursus in Tilburg of de VCA cursus in dezelfde stad.