Skip to content

BHV Tilburg

Wij van Fabyo Logistic zijn ondertussen het adres op het gebied van BHV in Tilburg. BHV staat voor bedrijfshulpverlening. Elke werkgever in ons land is verplicht een BHV cursus te volgen. Wanneer u bij ons een BHV cursus in Tilburg volgt, kunt u dat gewoon online doen en dat helemaal in uw eigen tempo.

BHV staat voor bedrijfshulpverlening

BHV is de afkorting van bedrijfshulpverlening. Tijdens een cursus BHV in Tilburg wordt u geleerd hoe u moet handelen tijdens onverwachte gebeurtenissen op de werkvloer. Het gaat dan om gebeurtenissen die de veiligheid en gezondheid van werknemers en eventuele gasten ernstig aan kunnen tasten. U moet dan denken aan ongevallen op de werkvloer en bijvoorbeeld het uitbreken van brand. Tijdens een cursus BHV Tilburg wordt u geleerd hoe u in dergelijke situaties op moet treden om de veiligheid en de gezondheid van werknemers te waarborgen. BHV heeft een verplicht karakter. Elke werkgever dient dus een BHV cursus te volgen.

BHV Tilburg

U kiest bij ons nadrukkelijk voor gemak

Kiest u voor een cursus BHV in Tilburg, dan kiest u voor gemak. U kunt deze cursus namelijk online via ons e-learning programma volgen. Dat betekent dat u de cursus kunt volgen wanneer het u schikt en dat in uw eigen tempo. We bieden onze cursussen in verschillende talen aan overigens. Behalve in het Nederlands bijvoorbeeld ook in de Engelse, Roemeense, Poolse, Spaanse en Portugese taal aan. U kunt uw cursus gewoon volgen op uw eigen laptop, tablet of zelfs smartphone.

Behalve voor BHV in Tilburg ook het adres voor VCA trainingen

Behalve voor BHV Tilburg, zijn we ondertussen ook het adres geworden voor het volgen van VCA trainingen. Ook deze trainingen dienen de veiligheid op de werkvloer te vergroten op het gebied van gezondheid en milieu. In tegenstelling tot BHV heeft VCA geen verplicht karakter. Doel van deze cursus is het terugdringen van de ongelukken tijdens werkzaamheden en dus het vergroten van de veiligheid. Hoewel VCA dus geen verplicht karakter heeft, eisen wel steeds meer opdrachtgevers dit wanneer zij een partij een klus gunnen. Zeer verstandig dus om ook deze cursus te gaan volgen. En dat doet u natuurlijk via onze organisatie. Wij maken het u op alle vlakken gemakkelijk, bijvoorbeeld door het aanbieden van examentrainingen voor u daadwerkelijk het examen af moet leggen. Zo bent u altijd prima voorbereid op dat wat komen gaat. Logisch dus dat u voor ons kiest als u zich ook wilt verdiepen in BHV en VCA.