Skip to content

VCA cursus Tilburg

U wilt een VCA cursus in Tilburg volgen? Dan kan Fabyo Logistic u helpen. VCA staat voor veiligheid, gezondheid en milieu checklist aannemers. Het gaat dan om een controlelijst voor aannemers waarmee zij aan kunnen tonen dat zij veiligheid, gezondheid en milieu beheersen tijdens het uitvoeren van werkzaamheden op de werkvloer. Een VCA cursus in Tilburg heeft geen verplicht karakter, wel kunnen opdrachtgevers dit van u eisen. Het volgen van een VCA cursus in Tilburg moet ten goede komen van de veiligheid op de werkvloer. Bovendien moet op die manier het aantal ongevallen teruggedrongen worden.

Wij kunnen u de VCA cursus in Tilburg in meerdere talen aanbieden

Wij kunnen u een VCA cursus in Tilburg aanbieden in de Nederlandse taal, maar ook in het Engels, Roemeens, Pools, Portugees en Spaans. U kunt prima bij ons terecht voor VCA trainingen. Wij bieden u een aantal e-learning cursussen in de vorm van Basis VCA, VOL VCA en VIL VCA. Natuurlijk verzorgen wij ook de examens voor u. Voordat u echter een examen aflegt, kunnen wij u ook geschikte examentrainingen aanbieden. Op een eenvoudige wijze kunt u zich dan voorbereiden en goed oefenen voor u het examen aflegt.

VCA cursus Tilburg

Over de kwaliteit van de trainingen hoeft u zich geen moment zorgen te maken

Wanneer u een VCA cursus in Tilburg volgt, dan wordt u opgeleid voor het op een veilige manier werken met als ultieme doel om minder ongevallen en meer veiligheid op de werkvloer te realiseren. Over de kwaliteit van onze trainingen hoeft u zich geen moment zorgen te maken. Kwaliteit staat bij ons namelijk hoog in het vaandel.

Gemakkelijker kunnen wij het u echt niet maken

Het is voor u ideaal een VCA examen in Tilburg af te ronden door zaken met ons te doen. Veel ondernemers hebben behoefte aan het volgen van een cursus. De tijd is echter vaak het grote probleem. Daarom bieden wij online cursussen aan. Deze cursussen zijn zeer praktijkgericht en altijd actueel. U kunt met deze cursussen op uw eigen tempo en gewoon op uw laptop, tablet of smartphone prima een van de trainingen die we u aanbieden volgen. Gemakkelijker kunnen wij het u niet maken. Over gemakkelijk gesproken; u kunt bij ons ook prima terecht voor een BHV cursus in Tilburg. Deze cursus heeft voor werkgevers overigens wel een verplicht karakter. BHV staat voor bedrijfshulpverlening als bijvoorbeeld sprake is van brand of andere ongevallen op de werkvloer.