Skip to content

VCA examen Tilburg

Wij van Fabyo Logistic zijn het perfecte adres wanneer u het VCA examen in Tilburg af wilt leggen. Ook in het voortraject in de richting van dit examen kunnen wij u prima ondersteuning bieden. Want ondertussen zijn wij ook hét adres voor de beste VCA cursus in Tilburg. Het behalen van een VCA diploma is overigens niet per se verplicht. Het komt echter steeds vaker voor dat opdrachtgevers het als een eis stellen voor het uitvoeren van werkzaamheden.

Gaat u ook voor het VCA examen in Tilburg?

Veiligheid, gezondheid en milieu checklist aannemers. Dat is waar VCA voor staat. Het gaat dan om een certificeerbare controlelijst speciaal voor aannemers. Met deze controlelijst kunnen zijn aantonen dat zij veiligheid, gezondheid en milieu beheersen wanneer zij hun werkzaamheden uitvoeren op de werkvloer.

VCA examen Tilburg

Wij bieden u verschillende online VCA cursussen aan

Wij kunnen u door middel van e-learning verschillende VCA trainingen en dus ook het VCA examen in Tilburg aanbieden. Zo kunt u kiezen uit Basis VCA, VOL VCA of VIL VCU. Het mooie is wel dat wij u de verschillende cursussen in verschillende talen aan kunnen bieden. U moet dan denken aan Engels, Roemeens, Pools, Spaans en Portugees. Wanneer u kiest voor een VCA examen in Tilburg, dan vergroot u de veiligheid op de werkvloer. Voor u het VCA examen in Tilburg aflegt, bieden wij u ook gerichte examentrainingen. U kunt dan perfect oefenen voor het examen en komt zo goed beslagen ten ijs.

Ook het adres voor het volgen van een BHV cursus

Veel ondernemers willen graag een VCA cursus afleggen en hun certificaat halen. Het ontbreekt ze echter vaak aan de benodigde tijd. Daarom bieden wij u online cursussen aan. U volgt de cursus dan heel simpel online. Zo kunt u de cursus in uw eigen tempo afleggen. Dit kunt u gewoon doen op uw eigen laptop, tablet of smartphone. Behalve voor het volgens van VCA cursussen, kunt u bij ons ook aankloppen wanneer u graag een BHV cursus in Tilburg wilt gaan volgen. BHV staat voor bedrijfshulpverlening overigens. Het gaat dan om de hulp die wordt verleend bij ongewenste gebeurtenissen in een organisatie. Het gaat dan om gebeurtenissen die met name de veiligheid en de gezondheid van de werknemers en andere aanwezigen kunnen bedreigen. U moet dan denken aan bijvoorbeeld ongevallen of brand. Een BHV cursus is verplicht voor werkgevers, dit dus in tegenstelling tot de VCA cursus.